Mænd i mindre doser


 

Der venter en skøn, skæv og satirisk aften, når skuespiller Kristian Holm Joensen giver den som mand i alle afskygninger. Hvor klodset, komisk og kærlighedshungrende manden end er, så er han værd at samle på.

Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han "ved et uheld" har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gom- men uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

"Mænd i mindre doser" er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.

Køb billetter her: Mænd i mindre doser


 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 70 min.
    Teater
    Teater