Kom-Bi - også dit hus
Kom-Bi er biograf, kulturhus, forsamlingshus - og meget mere. Du, din forening eller din virksomhed kan bruge huset til andet og mere end en biograftur, en musik- eller teateroplevelse. Læs om mulighederne her.

Kom-Bi's café kan bruges til private sammenkomster, fester, møder, generalforsamlinger, foredrag og hvad du ellers kan forestille dig - og det vil for det meste være gratis i biografens almindelige åbningstid. Caféen kan afskærmes fra foyeren med en lydtæt foldevæg, så du og dine gæster ikke bliver forstyrret. Betingelsen er blot, at du skal aftale arrangementet med Kom-Bi 7 dage i forvejen, hvis I bliver mere end 10 mennesker, og at al fortæring og alle drikkevarer m.v. købes i Kom-Bi. Hvis du vil bruge caféen uden for biografens åbningstid, skal du som hovedregel betale lokaleleje. Særlige betingelser og takster kan du få oplyst hos biograflederen.

Hele huset står også til din rådighed efter nærmere aftale. Det vil sige, at du kan arrangere fx et heldagsmøde med op til 75 deltagere med formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Hvis der ikke skal være servering, har vi 145 almindelige pladser og 2 handikappladser i den store sal. Vi har 55 almindelige pladser og 2 handikappladser i den lille sal.
Du kan få din computer tilsluttet filmprojektor og lydanlæg i begge sale, så du kan afvikle powerpoint, billede og lyd mv. via HDMI-kabel. Vi har mikrofonanlæg med trådløs mikrofon & headset. - Og naturligvis kan vi også vise DVD'er og Blu-Ray.
Kontakt biograflederen og spørg nærmere; vi arrangerer gerne specielt efter dit ønske.

Takster for lokaleleje som pdf